Florin Cîțu: Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate

0
60

Primul pas pentru revenirea la normalitate poate fi făcut dacă România atinge ținta de 10 milioane de persoane vaccinate anti-COVID până la 1 august, a transmis premierul Florin Cîțu, într-un mesaj pe rețelele sociale, în care le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gândurile lor bune de ziua sa onomastică. Premierul a subliniat că întoarcerea la normalitate este cadoul pe care și-l dorește.

”Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție. Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august.”, a transmis premierul duminică pe rețelele sociale.

„În Duminica Floriilor, vă doresc tuturor multă sănătate şi încredere. Iar celor care vă serbaţi onomastica, la mulţi ani!”, a mai transmis premierul Florin Cîțu.

Ad in title
Articolul precedentCoronavirus: Brazilia a înregistrat un nou record lunar de decese
Articolul următorPrefectul Capitalei: Rata de infectare a scăzut în Bucureşti, la 3,68 de cazuri la o mie de locuitori