Ministrul Sănătății: În minister este o nevoie „acută” de un departament de digitalizare.

0
142

Este nevoie de reorganizare şi eficientizare atât în Ministerul Sănătăţii, cât şi la nivelul direcţiilor de sănătate publică, a afirmat, miercuri seară, ministrul Ioana Mihăilă.

„Avem în plan o reorganizare şi o eficientizare atât la nivelul Ministerului Sănătăţii, cât şi la nivelul deconcentratelor, direcţiilor de sănătate publică. Deja am început sub conducerea doamnei doctor Moldovan evaluarea directorilor din direcţiile de sănătate publică, lucru pe care îl vom continua şi acesta este primul pas pe care îl vom face”, a spus ministrul. într-o conferinţă de presă.

Ioana Mihăilă a afirmat că în minister este o nevoie „acută” de un departament de digitalizare.

„Dacă este să vorbesc despre nevoi acute în Ministerul Sănătăţii, este nevoia acută a unui departament de digitalizare. Acesta este un al doilea prim pas pe care îl vom face”, a susţinut ministrul.

„În ceea ce priveşte reducerea cererii pentru vaccinare, cred că trebuie continuată comunicarea şi de către noi, şi de către presă, dar şi de către alţi actori relevanţi în domeniu, cred că trebuie implicaţi şi medicii de familie, pentru că sunt cei mai aproape de pacienţi ca să începem să creştem dorinţa de vaccinare a populaţiei”, a mai arătat noul ministru al Sănătăţii.

Articolul precedentProf. Dr. Lucian Negreanu: Medicii rezidenți au dat dovadă de o dăruire extraordinară și spirit de sacrificiu
Articolul următorMihăilă: Toate resursele trebuie folosite în următoarele luni pentru a ajunge la imunizarea cetăţenilor