Medicul Raluca Zoițanu, despre demiterile de la MS: O măsură care ar trebui să unească breasla medicală

0
114

Medicul de familie Raluca Zoițanu a afirmat că demiterea lui Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan este o măsură care ar trebui să unească toată breasla medicală să ceară prim-ministrului Florin Cîțu să revină asupra deciziei.

Raluca Zoițanu a mai spus că cei doi au dat dovadă de foarte mult curaj prin deciziile pe care le-au luat și nici o altă persoană care va accepta funcțiile lor nu va mai avea curajul să „iasă din rând” dacă „acest derapaj grav al prim-ministrului Florin Cîțu rămâne nesancționat de breasla medicală, societatea civilă și populație în general”.

„Demiterea lui Vlad Voiculescu și a medicului Andreea Moldovan, la doar câteva ore după ce prim-ministrul Florin Cîțu a declarat că nu a fost informat/întrebat despre ordinul ministrului Sănătății prin care se stabilesc criterii mai obiective pentru carantină, este o măsură care ar trebui să unească toată breasla medicală să ceară prim-ministrului Cîțu să revină asupra deciziei. Sau să plece el! De fapt toată societatea civilă ar trebui să ceară repunerea în funcție a ministrului Voiculescu și a secretarului de stat dr. Andreea Moldovan. Cei doi au dat dovadă de foarte mult curaj prin deciziile pe care le-au luat și acest lucru nu trebuie trecut cu vederea. Nici o altă persoană care va accepta funcțiile celor doi nu va mai avea curajul să ‘iasă din rând’ dacă acest derapaj grav al prim-ministrului Florin Cîțu rămâne nesancționat de breasla medicală, societatea civilă și populație în general”, a arătat medicul de familie, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ad in title
Articolul precedentCertificatul european de vaccinare nu va fi un paşaport care să garanteze mobilitatea în UE
Articolul următorSUA examinează miercuri șase raportări de cheaguri de sânge rare după administrarea J&J