Raed Arafat: Deja au fost internaţi în Spitalul Foişor, la ATI, șapte pacienţi cu COVID-19

0
212

La Spitalul de Ortopedie Foişor din Capitală au fost internaţi deja șapte pacienţi cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute, a precizat șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Totodată, în paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită, a spus Arafat.

Șeful DSU a mai arătat că Terapia Intensivă mobilă din curtea Spitalulu iClinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Victor Babeș” din Capitală  este deja ocupată la capacitatea ei maximă de opt paturi.

Ad in title

”Se continuă transferul treptat al pacienţilor din unităţile de primiri urgenţă din Bucureşti spre Spitalul Foişor. Deja au fost internaţi în Spitalul Foişor pacienţi pe 7 paturi ATI din cele 20, iar transferul din unităţile de primiri urgenţe va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute. În paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită. Transferul va continua şi pentru pacienţii oxigeno-dependenţi către cele 90 de paturi din Spitalul Foişor”, a precizat, pe Facebook, Raed Arafat.

Articolul precedentRaed Arafat explică evacuarea Spitalului Foișor: Avea o singură menire, să salvăm cât mai multe vieţi
Articolul următorȘef lucr.dr. Beatrice Mahler: Boala COVID s-a schimbat.Sunt pacienți care dezvoltă forme „brutal de violente”