Câte persoane și-au anulat programarea la vaccinarea cu AstraZeneca

0
810

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva SARS-CoV-2, medicul Valeriu Gheorghiţă, a declarat că în ultimele 24 de ore, au fost anulate 33.000 de programări pentru vaccinul AstraZeneca, dintr-un total de 446.896 de programări care erau în platforma informatică.

„La acest moment, în centrele de vaccinare unde există vaccin de la compania AstraZeneca mai sunt 18.347 de locuri libere, din peste 100.000, cât erau disponibile la sfârșitul acestui week-end. Deși și-au anulat programările un număr mare de persoane, în același timp, un număr mai mare de persoane și-au făcut programări pe aceste centre”, a declarat col.dr. Valeriu Gheorghiţă.

Col.dr. Gheorghiţă a adăugat că, în acest moment, sunt programate pentru vaccinul AstraZeneca 168.027 de persoane pentru doza unu, și aproximativ 419.000 de persoane pentru cea de-a doua doză.

Articolul precedentCehia, ţara europeană cu cel mai mare număr de contagieri cu SARS-CoV-2
Articolul următorCâte persoane au fost testate pozitiv în ultimele două săptămâni după prima doză de vaccin anti-COVID-19