MAGDA GHEORGHIȚĂ, JURNALIST CU PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ, SE ALĂTURĂ ECHIPEI EDITORIALE A SĂNĂTATEA PRESS GROUP

  0
  7

  Absolventă a Facultății de Litere a Universității din Suceava și a unui masterat în Comunicare și Mediere Culturală la Universitatea Aix-Marseille I din Franța, Magda Gheorghiță are peste 10 ani de experiență în jurnalism și comunicare.

  A lucrat atât pentru presa online (realitatea.net, money.ro), cât și pentru presa scrisă (Revista Cariere), radio (RFI) și TV (Realitatea TV, Digi24). A acoperit domenii diverse, de la știri economice sau din domeniul managementului și pieței muncii, până la știri externe.

  A colaborat cu cele mai importante posturi de televiziune și case de producție din Franța (TF1, France2, Arte, Premieres Lignes, Magneto Presse, Tony Comity) la realizarea unor reportaje în România cu tematică diversă (sănătate, ecologie, justiție). Este corespondent în România al emisiunii de actualitate europeană Vox Pop, difuzată pe Arte TV.

  Ad in title

  Ea a participat la elaborarea și susținerea mai multor module de formare pentru echipe de management din România în Comunicare de Criză și Media Coaching.

  ”Mă alătur echipei SănătateaTV.ro și Ro Health Review cu credința profundă că, prin ceea ce facem, putem contribui la îmbunătățirea sistemului de sănătate din România, atât în beneficiul pacienților, cât și al profesioniștilor în domeniu. Consider că este vital ca, într-o mare de fake news, să comunicăm corect în materiale realizate cu profesioniști din domeniu”, a spus Magda Gheorghița

  Directorul Diviziei Media din cadrul Sănătatea Press Group, Ileana Toma, a declarat: ”Am dorit și dorim în continuare dezvoltarea resursei umane cu care colaborăm pentru platformele noastre media. Am adus un om cu experiență mare în mass-media – și vor urma și alții – pentru că, într-un domeniu care ne privește pe toți, așa cum este sănătatea – este vitală o comunicare corectă și responsabilă”.

  Dezvoltarea Diviziei Media din cadrul grupului va continua. În curând vom veni în întâmpinarea celor care doresc informații corecte, complete și rapide din sănătate cu o nouă platformă. Vă vom spune despre ce este vorba

  Articolul precedentDOARE CE NU NE DOARE