Analiza Minerala Tisulara (AMT) – Partea I

0
547

Dr. Tiron Ştefan – posturolog

Analiza Minerala Tisulara (AMT) este printre cele mai mai moderne, complete si neinvazive metode de laborator pentru evaluarea starii de sanatate a unui pacient; aceasta presupune studierea unui esantion, a unui fir de par cu lungimea de 3 cm, pentru a determina starea pacientului in ultimele 3 luni.
Analiza Minerala Tisulara se bazeaza pe o tehnologie de ultima ora, pusa la punct de NASA: spectrofotometria cu absortie atomica. Printr-o singura determinare, AMT evalueaza nivelul celor mai importante 36 de minerale din organism: 30 esentiale pentru sanatate + 6 minerale toxice.
Scopul Analizei Minerale Tisulare, ne spune Dr. Tiron Ştefan, este sa determine starea metabolismului si sa deschida posibilitatea de detectare a unor minerale toxice in organism de genul aluminiului, plumbului sau arsenicului. Studiile recente efectuate pe 1000 de persoane au demonstrat ca pana la 41% dintre cei examinati prezinta o forma de intoxicatie cu un anumit tip de minerale; chiar si la categoriile cu probabilitatile cele mai mici de intoxicare – copiii – a fost detectat un numar mare de astfel de cazuri.

Analiza Minerala Tisulara (AMT) – Partea a II-a

Articolul următorOrganisme modificate genetic – Partea II